Over ons

We zien het als onze taak om effectieve en betaalbare alarmsystemen aan te bieden, waardoor meer mensen hun huizen en waardevolle spullen kunnen beschermen en ze kunnen voorkomen dat ze thuiskomen na een inbraak zonder een alarmmelding te ontvangen.

We doen dit door bewezen draadloze alarmsystemen aan te bieden die kunnen worden gehuurd tegen lage maandelijkse zelfbediening kosten op HomeSecure.nl. De systemen werken met wifi en via het mobiele netwerk, verder kunnen ze ook communiceren met andere moderne technologieën in huis.

 

Achtergrond

In 1988 heeft Torben Scheel voor de eerste keer een alarmsysteem opgezet en sindsdien is het zijn passie om op een nieuwe en goedkopere manier alarmsystemen voor privéwoningen en kleine bedrijven aan te bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit. In de tussentijd was Torben de oprichter en mede-oprichter van een aantal bedrijven, voornamelijk in de internet- en telecomindustrie, waaronder de mobiele bedrijven Telmore, BiBoB, Justfone en meest recentelijk SIM Supply, die simkaarten levert aan alarmsystemen en warmtepompen. Het idee voor het bedrijf HomeSecure en onze verhuur van alarmsystemen bij HomeSecure.nl is gebaseerd op deze ervaringen. Wij leveren solide oplossingen op een nieuwe manier, die het mogelijk maken om uw huis tegen zeer aantrekkelijke prijzen te beveiligen. Ons doel is om goede klantrelaties op te bouwen en te onderhouden door middel van goede kwaliteit en we nemen klantenservice zeer serieus. Achter de producten staat de Deense HomeSecure, die aan meer dan 25.000 huishoudens kwaliteitsalarmen heeft geleverd. Samen, bieden we nu ook klanten in Denemarken, Zweden, Finland, Nederland en Duitsland onze services aan