De Nieuwe en Betere Manier om Uw Huis te Beveiligen

De nieuwe generatie huisalarmsystemen is gearriveerd. Gebruikmakend van de nieuwste technologie, hebben we de ultieme beveiligingsoplossing voor het beveiligen van uw huis gecreëerd. Een naadloze op wifi en mobiele data gebaseerde App ervaring met eindeloze mogelijkheden voor integratie met andere slimme apparaten zoals Smart Plugs, Philips Hue Lights, Nest, Amazon Alexa en meer.

Smart Hub

De Smart Hub maakt gebruik van zowel wifi als een mobiel netwerk (vereist een simkaart) om met gebruikers te communiceren - en biedt een veilige en stabiele verbinding, zelfs in geval van stroomuitval of verbindingsproblemen met wifi.

Smart Hub
 • Draadloze Communicatie

  Geen lelijke kabels meer. Aangezien bijna alle componenten volledig draadloos werken, is het niet nodig om lange, vervelende kabels te verbergen.

  Makkelijk te Installeren

  Het installeren van een alarmsysteem was nog nooit zo eenvoudig, dankzij de draadloze communicatietechnologie die wordt gebruikt tussen de accessoires en de Smart Hub.

 • Ingebouwde Sirene

  De HomeSecure Smart Hub heeft een ingebouwde sirene (93 dB)

  Reservebatterij

  Geen stroom? Geen probleem. Het hoofdtoestel heeft een ingebouwde batterij die maximaal 12 uur meegaat.

 • Wi-Fi + GSM

  Gebruiken zowel wifi als GSM netwerken, het HomeSecure systeem biedt een naadloze en efficiënte beveiligingsoplossing.

   

Betaal Alleen voor wat Essentieel Is

Met een HomeSecure systeem betaalt u alleen voor wat er echt toe doet. Onze alarmsystemen zullen inbraken efficiënt voorkomen door aan te geven dat uw woning beveiligd is. Bovendien zal het Smart systeem, wanneer het eenmaal geactiveerd is, de aandacht trekken, en zo de tijd die binnenin wordt doorgebracht en de veroorzaakte schade minimaliseren. Ten slotte, verzendt het Smart systeem meldingen, sms berichten en belt het familieleden om te waarschuwen over de mogelijke inbraak, waardoor u ​​de nodige actie kunt ondernemen, zoals het op de hoogte brengen van de autoriteiten.

 • Smart Hub

  Plaats de Smart Hub op een centrale locatie, bij voorkeur in de nabijheid van de router voor een sterke en stabiele wifi-verbinding.

  De Smart Hub is uitgerust met een krachtige ingebouwde sirene van 93 dB en een reservebatterij in het geval van een stroomstoring.

 • Bewegingssensoren

  De PIR-bewegingssensoren detecteren beweging. De ideale locatie voor bewegingssensoren is in hoeken, gericht op het interieur van uw huis.

  HomeSecure bewegingsdetectoren maken gebruik van een dual-sensor technologie, waardoor ze zeer efficiënt en volledig diervriendelijk zijn.

 • Toegangssensoren

  HomeSecure toegangssensoren bestaan ​​uit twee afzonderlijke delen: een afzender en een magneet.

  Ondanks dat ze vrij eenvoudig zijn, bieden ze misschien wel de meest effectieve manier om deuren en ramen te beveiligen. Zoals ze zeggen: "Wat niet kapot is, hoeft u ook niet te repareren". 

  Onze toegangssensoren zijn zeer eenvoudig en snel te monteren op elk toegangspunt, zij het een raam of een deur, met behulp van sterke dubbelzijdige tape.

 • Røg- og vandsensorer

  Hvis du vælger en røgalarm til HomeSecure Smart systemet vil du få besked om røg også når du ikke er hjemme. Ved røg alarmerer røgalarmen med indbygget sirene, som andre røgalarmer, men det udløser også systemets alarm. Det samme gælder ved vandudslip og oversvømmelse, hvis du vælger en vandalarm.

Houd Uw Huis in de GatenVanaf Elke Locatie

Live Stream
U kunt de HD livestream via de App op uw mobiel apparaat bekijken vanaf elke locatie, zolang uw telefoon beschikt over mobiele data of een wifi-verbinding.
 

Ontvang Meldingen
Ontvang meldingen op uw telefoon wanneer de camera bewegingen detecteert en ontvang rechtstreeks in uw e-mail stilstaande beelden.

Makkelijk Te Gebruiken

Nooit eerder was het zo eenvoudig en gemakkelijk om uw huisbeveiligingssysteem te bedienen. Het HomeSecure alarmsysteem biedt verschillende methoden om de activeringsmodus van uw alarm eenvoudig te wijzigen. Gebruik de afstandsbedieningen, keypads, RFID-tags of de mobiele App.

Preventie.
Aandacht Trekken.

Een essentiële functie van een alarmsysteem is het voorkomen van een inbraak door aan te tonen dat het huis beveiligd is. Dat is precies wat het HomeSecure systeem doet. Bovendien, als het alarmsysteem wordt geactiveerd, zal de buitensirene de aandacht trekken van het omliggende gebied, waardoor de tijd die een inbreker binnenshuis doorbrengt beperkt wordt en de schade wordt geminimaliseerd.

Mobiele App

De HomeSecure App zit boordevol handige functies, zoals het wijzigen van alarmmodi, het bekijken van de livestream van de IP camera, het openen en bewerken van systeeminstellingen, het bekijken van gebeurtenislogboeken en nog veel meer.

Mobile App
 • Altijd Verbonden

  Met het HomeSecure alarmsysteem zijn u en uw gezin altijd verbonden met uw huis en elkaar. Bekijk het apparaat en de livestream rechtstreeks vanuit uw zak.

  Onmiddellijke Waarschuwingen

  Ontvang meldingen in de App: over stroomuitval, wanneer een alarm wordt geactiveerd vanaf een sensor, wanneer uw kinderen thuiskomen van school, wanneer de alarmstatus is gewijzigd en meer.

 • Intuïtief & Gemakkelijk

  Een eenvoudig, gemakkelijk en intuïtief ontwerp maakt dit het ideale alarmsysteem en App voor gebruikers van alle leeftijden.

  Camera in dezelfde App

  Nu heeft u de IP camera in dezelfde App als uw alarmsysteem. Schakel snel om de livestream van uw IP camera te bekijken.

 • Helemaal Gratis

  De HomeSecure App is 100% gratis te gebruiken. Hetzelfde systeem kan door maximaal 5 apparaten worden gedeeld en beheerd.

Duurzaam Gebouwd

De HomeSecure alarmsysteem componenten zijn gebouwd met hoogwaardige en robuuste materialen die een grote duurzaamheid en bescherming tegen beschadiging bieden.

Sla Alarm

De draadloze en waterdichte buitensirene met flitser schrikt indringers af en trekt de aandacht met zijn krachtige 105 dB sirene.